Mye nytt fra vestbloggefronten

Jeg har sittet og lest og lagt igjen kommentarer på blogger i tre kvarter nå, og det er bare innlegg fra de to siste dagene! (Jeg kan forsikre dere om, kjære medbloggere, at jeg leser hvert eneste ord og innlegg hos hver eneste en.)

Nytt fra bloggefronten: Magnus melder at han har funnet tre nye bloggere på Klepp (ved å lese det får du med på kjøpet en vilt bra historie om Magnus som kjører over broren sin, lol!). Møyfrid har tidligere skrevet om tre nye blogge-venner, og på øret har jeg fått beskjed om at Stig Sunde har satt i gang en gryende blogge-bølge på gang i PULS-miljøet i IMI-kirken.

Er dette et blaff, hele blogginga? Eller en helt ny måte å kommunisere på som er kommet for å bli? Hvem vet? Jeg holder en knapp på at det vil fortsett å utvikle seg og vokse en stund til.

Dette innlegget ble postet 1. juni 2004 kl. 18:08 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. møyfrid sier:

    faktisk 6 nye bloggevenna! :o)

  2. Asbjørn sier:

    Er jo’kje akkurat nytt med blogging. (Det er bare SÅ 2003.)

Legg til en kommentar