Naturlig Kirkevekst-undersøkelse: Resultat

Det var «møte på en mandag» på Saron i går, der bl.a. vi i lederteamet dramatiserte året som var gått, snakket litt om planer for høsten og tiden fremover, og vi viste også resultatene for Naturlig Kirkevekst-undersøkelsen vi hadde for noen uker (?) siden.

Resultatet på den undersøkelsen var SINNSYKT bra! Snitt på 77. Vi er best på «Varme relasjoner» (101), og dårligst på «Behovsorientert evangelisering» (56). Tallene bak undersøkelsen viser at alle menigheter som har alle verdiene over 65 vokser, og det var vel bare evangeliseringen som er under her? Ikkje akkurat feil. For en menighet, for nogen folk! Konge. :)

Naturlig Kirkevekst-undersøkelse

Dette innlegget ble postet 8. juni 2004 kl. 16:54 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar