Real Live Preacher.com

Real Live Preacher er kanskje den mest interessant bloggen jeg leser.

Mannen bak masken er en pastor fra en menighet i Texax (identiteten hans var skjult inntil nylig), men har er langt fra det vanlige bildet en kan ha om en pastor fra det konservative Texas. Han er til tider provoserende, ofte dypsindig, skriver ufattelig bra (han gir ut bok nå om dagen med utvalgte tekster fra bloggen sin), og er utrolig interessant.

Sjekk spesielt ut The Preacher’s Stories, og legg inn Real Live Preacher i WebMon-lista di.

Dette innlegget ble postet 11. juni 2004 kl. 15:35 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Hanna sier:

    Du e visst ikkje den einaste som lese an.. 99 kommentara på et innlegg! Sykt!

Legg til en kommentar