Towards full citizenship

Towards full citizenshipJeg er denne uka på jobb som teknisk støtte på en konferanse på Høgskolen som går under det enkle navnet «The 8th International Congress on Including Children with disabilities in the Community«, som handler om hvordan en kan integrere barn med funksjonhemminger i samfunnet. Konferansen begynner å anta ganske mye større proporsjoner enn jeg var klar over. I dag kommer undervisningsminister Kristin Clemet og selveste prinsesse Märtha Louise for å åpne konferansen.

Folk fra mange forskjellige land er på besøk; både Europa, USA, Sør-Amerika, Afrika og India. En del av de snakker utrolig dårlig engelsk. Hvis du tror at du snakker dårlig engelsk kan jeg forsikre deg om at du garantert snakker bedre engelsk enn de fleste professorene som holder foredrag her. I tillegg blir det hele tolket på tre (!) ulike språk, døvetolket, og skrevet ut på storskjem direkte alt som blir sagt. Syke greier.

Hvis en bare har de rette kontaktene (og f.eks. 10 departementer som betaler for gildet) er det utrolig hva en kan få i stand…

Dette innlegget ble postet 15. juni 2004 kl. 9:06 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar