Skjærgårds Music & Mission Festival

ÅRETS SKJÆRGÅRDS var utvilsomt en suksess. Det var helt konge å være nede hele uka og spise is, bade, lese i sola og gjøre ingenting. Været var på vår side (en regnskyll den ene morgenen var stort sett alt), og det er få ting som er som Risøya når det er sol.

AV HØYDEPUNKTER var nok det absolutte høydepunktet Delirious-konserten. Martin Smith (vokalist) er så ufattelig god med publikum, og konserten tok helt fullstendig av. Supertones var også bra, selv om det ikke helt kom opp på nivå med konserten de hadde i fjor (dét er problemet med å ha forventninger/erfaringer på forhånd…). Lovsangen i Fjellkirka var også sjef. Impuls-gjengen, med Stig i spissen er utrolig dyktige til å lede folk inn i tilbedelse og forbønn/betjening — det var en utrolig atmosfære der Gud åpenbart rørte ved mange (bl.a. fysiske helbredelser).

DEN ENE KVELDEN var på noe som på stammespråket kalles B-battle (break-battle), der 12 crew (lag) á to personer breaket mot hverandre. Det ble gitt poeng for (oversettelsene blir dårlige)beat, attitude og difficulty, og det crewet som vant gikk videre til neste runde. Etter hvert som lagene ble færre tok det mer og mer av. Flere av guttene tok noen helt syke baklengs hopp på flat mark, og noen av jentene satte guttene på plass både med danseopptredener og latterliggjøring av motstanderen – som er en viktig og utrolig morsom del av battlinga. Den opptredenen er noe av det kuleste jeg har sett!

GJENNOM HELE UKA hadde jeg med meg videokameraet rundt og filmet, og det resulterte i 6 timer med opptak (som etter hvert må innom noen timer redigering for å bli bra). Hvis du har et videokamera som ser litt halvproft ut og later som om du har peiling kan du tydeligvis få nesten hvem som helst til å gjøre hva som helst, og du kommer inn hvor som helst. Det er helt genialt.

DET HAR VÆRT en sinnsykt god uke som jeg gjerne gjentar neste år, og når Edin Løvås (83) camper på Risøya hele uka skulle vel det tyde på at jeg har noen år igjen å gå på…

LENKER
Bildegalleri (klikk på «FOTOALBUM 2004» i menyen til høyre)
Harald om Skjærgårds
Nils om Skjærgårds

Oppdatering:
HanneH om Skjærgårds
ThomasW om Skjærgårds

Dette innlegget ble postet 5. juli 2004 kl. 2:53 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar