Bryllupssangeren planleggeren -fotografen

Vi er helt klart inne i en god stim når det gjelder gifting om dagen. Andreas og Randi «smis i hymens lenker» (for et elendig uttrykk; hvor kommer det fra??) i dag, og det samme gjør Svein Hareland og hans utkårede (som jeg ikke kommer på navnet på… hm…).

Nå skal jeg snart ut og forevige sistnevntes øyeblikk. Bryllupsfotografen kan du godt kalle meg (må ikke forveksles med bryllupplanleggeren).

Bryllup er en omfattende affære (og nå tenker jeg først og fremst på selve dagen; det at det varer livet ut er jo også ganske omfattende). Det virker til å være så utrolig mange ting å tenke på, planlegge, ordne osv., at det nesten må være vanskelig å holde det viktigste på en slik dag i fokus. Men hvis en har gjort gode forberedelser klarer en kanskje slappe av og nyte en sådan dag med all den oppmerksomhet og ære den fortjener.

Ok… Det tror jeg var nok bryllupssnakk for i dag. Jeg tror heller jeg går og filmer litt.

Dette innlegget ble postet 10. juli 2004 kl. 12:45 og er kategorisert under Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar