Det er for mye sand på stranda

OrrestrandaDen kleber seg og klistrer seg og sniker seg inn over alt. Hele kroppen blir full av det, alle lommene i alle klærne blir full av det, hele ryggseggen blir full av det og – ikke minst – bilen blir full av det. Det er et hendelse å få bort. I tillegg er ikke vann og sand noen god blanding (med mindre du er fire år og synes den beste maten i verden er sandkaker), så hele konseptet med strender er nærmest en fiasko å regne.

Det vil si, det ville vært en fiasko hadde det ikke vært for at de tilbyr en komplett pakke.

Stranda har et stort, flatt område en kan legge seg ned og sole seg slappe av; vann i umiddelbar nærhet; underlag som er perfekt for en rekke aktiviteter (bocca, volleyball, frisbee osv.); mange mennesker samlet på samme sted.

Egentlig hadde jeg vært fornøyd hvis bare underlaget kunne vært like mykt og hendig med mulighet for å lage sandslott og sandkaker (nam!) uten at det klebet seg og snek seg inn overalt. (Når jeg tenker meg om så ser jeg jo at det kan bli litt problematisk å lage sandslott og sandkaker av sand som ikke vil klebe seg i kontakt med vann… Søren.)

I mellomtiden får jeg vel leve med den navla sanden. Jeg hadde en god dag på stranda i dag.

Dette innlegget ble postet 30. juli 2004 kl. 19:25 og er kategorisert under Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. EirikB sier:

    hehe, eg e så enige med deg! Sanden e irriterande..! Når me (far og eg) va på interrail for litt si, sko me ha ein dag på stranda i kystbyen Piran i Slovenia. Når me kom t strandå fekk eg nesten sjokk, for d va ei betongstrand!! For meg såg d bare ud som ei store brygga, og eg hadde lyst å snu ned ein gong.. Men når me fyst slo oss ned oppå handklena våre og fekk oss ein dukkert, va d faktisk vilt gudd å ligga der å lesa uden å få sand øve heile deg, og alt du har med deg! :)
    Ganske gudd!!

  2. Tom Rune sier:

    Så sant så sant, heilt heilt sant Bjørnar. Derfor reiser eg te sørøandet om sommeren, der slepper du all sand. Og hvis du kjenner for litt Beach volly, så tar du en tur innom de Oma, der er du alltid hjertelig velkommen, for nogen folk:)

Legg til en kommentar