Dugnad hos ThomasB

Bilde 1: Det er Cola vi har i de ølglassene, altså! Æresord.

Bilde 2: Vi måtte poke (klumse/shake, whatever) om hvem som måtte bli stroppet fast til tilhengeren og bli liggende der fra det nye huset til ThomasB opp til det gamle. Jeg tapte, ble festet til tilhengeren, og kjørt av gårde. (Jeg må seriøst lære meg å poke, jeg taper alltid de viktige tingene…)

Og tror du ikke idiotene (Ole, Asbis og Gunnar; jeg nevner de med navn) kjørte gjennom hele Storgata med meg på tilhengeren?! Svin!

Ekstramateriale: Gunnar hopper ned fra verandaen via en lyktestolpe.

Dette innlegget ble postet 26. juli 2004 kl. 16:46 og er kategorisert under Bilder. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Hanna sier:

    HAHA!!! goe å poka!
    De sko eg likt å sett..

Legg til en kommentar