Filmsommer

Sommermånedene er blockbusternes måned fremfor noen, og store filmer av ulik kvalitet kommer også dette året ut i ukene fremover. Noen av filmene ser ganske lovende ut. For de av oss som gjerne tilbringer sommeren i kino-mørket og andre mørkrer er dét gode nyheter. Dere solere får gjøre som dere vil. Her er noen av filmene som kommer med det første:


SPIDER-MAN 2

Ifølge anmeldelsene bedre enn eneren, og det er jo ikke akkurat vanlig for oppfølgere. Action og fart er jo viktige stikkord. Ny skurk, samme helt. Blir sikkert greit det.

Premiere: 8. juli | Om filmen | Trailer


COFFEE AND CIGARETTES

11 samtaler over kaffe og røyk. Ser utrolig merkelig ut, men også utrolig bra! Regissøren har brukt 18 år på å lage den («Vi filmer litt nå og litt da, alt etter som det faller seg.»). En del kjente skuespillere er med. På traileren ser den iallefall vilt bra ut!

Premiere: 9. juli | Om filmen | Trailer


KING ARTHUR

Fra regissøren av fjorårssukseen «Pirates of the Caribean». Myten om Kong Arthur er flyttet 500 år tilbake i tid (til det visstnok «egentlige» tidsrommet) slik at den passer sammen med romerrikets fall. Ikke så veldig historisk korrekt, men hvem bryr seg vel om det? Fart og spenning, og action i massevis. En av årets storfilmer, iallefall ifølge oppmerksomheten den har fått.

Premiere: 23. juli | Om filmen | Trailer


I, ROBOT

Action med Will Smith. Sikkert ikke det mest dypsindige i verden, men kan jo være underholdende nok. Robotene har fått kunstig intelligens, og truer med å ta over jorden. Takk og lov at vi da har Will Smith til å redde oss.

Premiere: 6. august | Om filmen | Trailer


Oppdatering: Jeg er litt usikker på hvorfor kommentar-knappen forsvant på dette innlegget. Nå er det iallefall ordnet.

Dette innlegget ble postet 7. juli 2004 kl. 19:24 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar