Frankrike rundt Frøylandsvatnet rundt

Sykkelturen i dag tidlig (lørdag) med far gikk bedre enn i går. I går var det forferdelig, og jeg var nær ved å spy (igjen). Litt lavere utgangstempo gjorde at jeg klarte å yte helt til mål, og jeg tok til og med (nesten) min del av føringene i front.

Når jeg etter å ha syklet selv setter jeg meg ned og ser på de som sykler Tour de France, og får to ganske ulike følelser. Respekt; fordi jeg ikke klarer å fatte hvor langt det egentlig er, og hvor vondt det egentlig er. Det bare så vidt demrer for meg, og de gutta er harde. Fy fillen. Tilfredshet; fordi jeg ligger i sofaen mens de sykler i 5-6 timer. Jeg godter meg. Så sinnsykt. Haha! Gidd å sykle så langt! Jeg foretrekker Frøylandsvatnet rundt fremfor Frankrike rundt; og sofaen frem Frøylandsvatnet.

Jeg kommer fortsatt til å gå på en smell når jeg kommer i militæret. Er det nok tid til å trene seg opp før 19. august? (Peri?) Kommer jeg til å trene meg opp før 19. august? Eh… Det siste der har jeg ingen kommentar til.

Dette innlegget ble postet 25. juli 2004 kl. 2:21 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Asbjørn sier:

    Ja, men det er løping som har prioritet i Armyen. Viss du kan springe gjør du det bra i alle øvelser. Så legg vekk sykkelen, finn fram joggesko. Og jadå, du har god tid..

Legg til en kommentar