Gmail

For de av dere som vet hva Gmail er og har lyst på en konto har jeg en invitasjon til å ta i bruk tjenesten å dele ut. Send meg en epost; førstemann får den.

Oppdatering: What? Ingen som vil ha? Det kan jo nevnes at 1GB lagringsplass er inkludert, og at invitasjonene i begynnelsen ble solgt på eBay for opp mot 200$ (ikke nå lenger), og at systemet er forventet å bli en stor og seriøs epostleverandør som tar opp krigen med Hotmail. Invitasjonen er til beta-testingen, siden Gmail er ennå ikke offisielt åpnet.

Dette innlegget ble postet 5. juli 2004 kl. 3:00 og er kategorisert under Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar