Kjerag ut, Champs-Élysées inn

Det ble ikke noe av den planglagte Kjerag-turen i dag pga. veldig dårlig vær og lavt skyddekke. Og det var synd det, for slike turer blir ofte bra, og spesielt når det er 25 stykker som er med.

Prøver vi igjen neste uke?

Plaster på såret: Siste etappe av Tour de France i dag. Oppløpet på Champs-Élysées i Paris. Mange, mange runder (de kjører rundt og rundt på slutten) med kamp om den grønne trøya. Den gule trøya og sammenlagt-seieren er allerede sikret, og mens de nå sykler rolig mot Paris har Lance Armstrong fått gullsprayet hjelmen og sykkelen sin, og jammen har han ikke fått seg et glass champagne å skålet i mens han syklet og tok imot sin hyllest. :D

Dette innlegget ble postet 25. juli 2004 kl. 14:35 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

9 KOMMENTARER

 1. Gunnar sier:

  Vi prøver igjen neste uke! Plutselig stiller kanskje også jeg opp!

 2. Asbjørn sier:

  Det var ikkje SÅ ille vær. Pingler!

 3. Bjørnar sier:

  … sa han som pyste ut på badinga.

 4. PålB sier:

  Neste uke! Få gang på det.. Så lenge det blir på en søndag er jeg klar (jobb).

 5. Olaug sier:

  Kan me kje heller ta det sundagen ittepå..
  tur-arrangsjøren (Oddgeir Teigen, (gode mann)) og æg æ i kr.sand neste søndag, så hadde våre jilt å våre mæ:)

 6. Olaug sier:

  oops skjedde noge feil.. du fikse det vel du Bjørnar, du æ jo så flinke, «så flinke» (lyse stemme, ikkje ironi)

 7. Bjørnar sier:

  Hm… Det kan godt ver at me kan ta det søndagen etterpå. Eller, er det dagen etter bryllupet til Ole og Ingvild? Men det er vel ikkje nogen hindring det, når eg tenker meg om. Og me trenger jo en tur-arrangør. Så eg stemmer for.

  (Og eg har fiksa rolset ditt med kommentarene nå, Olaug. Du vett jo at det alltid funker å ta den lyse stemmen… ;))

 8. Oddgeir sier:

  Hei!!

  Jeg er råklar om to uker..og kan selvfølgelig ta meg av organiseringen!! Satser da på tur om to uker med fint vær.

  Det stemmer at dette er søndagen etter bryllupet til Ole og Ingvild, men da har vi jo spist så mye, at vi har godt av en tur i fjellet!

  Håper på like bra oppslutning da, som vi ville vært denne gangen. Hadde været vært bra, hadde vi vært 20 stk. som reiste!!

  -oddgeir-

 9. Lina Aarrestad sier:

  Søndag 8 aug?!..søren ao..då jobbe eg visst..Hadde vært skamkjekt å vært med!Men det kan vell ikkje passa for alle heller!Må kosa dokke,dokke som ska på fjelltur då!=) (*snufs*..)

Legg til en kommentar