Road Trip

Jeg reiser til Kristiansand en tur med et flyttelass til Ingvild og Ole. Det blir Ole, Asbjørn, Torstein, Larsi og meg nedover i en trang bil. Ole har lovet bil-bingo, og med den gjengen regner jeg med det blir en del gode historier og festlige vitser.

Det ligger an til en god tur.

Dette innlegget ble postet 15. juli 2004 kl. 2:09 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. Torstein sier:

  For en tur, for en tur. For en dommertur!

 2. Bjørnar sier:

  (Mel: Einar Braut, Einar Braut…)

  Gje ‘an prikk,
  gje ‘an prikk,
  gje ‘an dommerprikk!
  Det æ han i grønt
  som blåse så skjønt,
  gje ‘an dommerprikk!

  Torstein får en minus-prikk til gode for godt skrøyt.

Legg til en kommentar