Tour de France: Det er over…

Lance Armstrong på Champs-Élysées

Tre uker til ende. Fire til seks timer hver dag. Nå er det slutt. Et blodslit for rytterne, et eventyr for Bjørnar Tollaksen. Stakkarene har vært opp og ned fjell etter fjell. Hushovd har spurtet, og McEwen har vært provoserende god til å snike seg inn foran. Nå er det slutt, skuldrene kan senkes, nervene roes og dagene benyttes til mer fornuftige ting (som om det fantes, ha!).

Armstrong hadde før dagens etappe vunnet sammenlagt-seieren, og ble som nevnt behørig feiret med champagne på begynnelsen av etappen. Fortsatt var det kamp om den grønne trøya (som Thor Hushovd har kjempet om hele rittet), og det så lenge ut som at det kunne gå. I siste sving mistet av alle ting Hushovd kjedet på sykkelen, og hele spurten gikk i dass. Navla Robbie McEwen fra dritt-Australia gikk av med seieren om trøya, og Thor ville helst ikke snakke om det etterpå. Stakkar Thor. Navla McEwen.

Men nå er det slutt, og jeg skal slutte å mase mer om Tour de France.

(Iallefall de neste 49 ukene…)

Dette innlegget ble postet 26. juli 2004 kl. 3:17 og er kategorisert under Aktuelt. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Asbjørn sier:

    Kossen går det Benedicte i dritt-Australia for tida?

  2. Bjørnar sier:

    Det er et skikkelig godt spørsmål… Og jeg er ikke helt oppdatert. Det er en stund siden jeg har hørt fra henne nå. La meg sende en mail og høre.

Legg til en kommentar