Tour de France: Han klarte det!

Dagbladet.no

Thor Hushovd tok etappe-seier i dagens Tour de France! Han posisjonerte seg fint i oppkjøret til spurten, ble dratt opp av sin opptrekker på laget; i utgangen av siste sving var det én mann med en liten luke, og Thor satte inn en massiv spurt som parkerte mannen foran og sikret Hushovd seier i dagens ritt. Sinnsykt kult!

Seieren ga ham verdifulle poeng i kampen om den grønne trøya, og han ligger nå på 4. plass, bare 11 poeng bak leder Robin McEwen (se hele lista).

Tre mann var i brudd i store deler av etappen, men ble kjørt inn ca. 15 km før mål. Blant de var danske Jakob Piil, som nå til sammen har ligget i brudd i over 540 km — like langt som Trondheim-Oslo — men blitt kjørt inn hver gang (tror jeg). Hehe. Kjipt… :D

Oppdatering: Magnus gratulerer Thor med dagen.

Dette innlegget ble postet 11. juli 2004 kl. 18:31 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. Gunnar sier:

  Bjørnar, din sopp!
  For ca ei uke siden visste jeg knapt hva Tour de France var, men nå sitter jeg og ergrer meg over at jeg gikk glipp an en etappe! Hva har du gjort med meg!!! (Samtidig kjenner jeg en indre glede over dagens seier til Thor…)

 2. Bjørnar sier:

  He he he! Konge! Det er lett å bli hekta! :D

  Nå er det jo hviledag i morgen, men dagene etterpå er det bare å komme bort når sendingene starter (14:35?). Asbjørn og Ole har vært her noen dager og vært med å sett på, og vi har sittet klistret de 3-4 timene det varer.

  Kom bli med, bli med, både liten og stor.

Legg til en kommentar