Tour de France: Lance Armstrong i gult

U.S. Postal, med Lance Armstrong i spissen, knuste de andre på lag-tempo-etappen i Tour de France i dag. Mens de andre lagene slet med organiseringen og holde laget samlet og kjøre med mulig økonomisk, lå U.S. Postal som perler på en snor etter hverandre og utnyttet beskyttelsen mot luftmotstanden maksimalt. Hver gang én var ferdig med en føring (ligge fremst der det er tyngst å sykle) gled han ut til siden og inn bakert mens nestemann tok en føring og gled inn bakerst igjen. Det var vakkert å se på. Utrolig bra lag!

Dagens seier betyr at Lance Armstrong, som har vunnet de fem siste årene kan ikle seg den gule trøya som tegn på at han leder rittet (allerede), og hvem vet — kanskje han beholder den helt inn? Han er iallefall en utrolig dyktig rytter. Nike har en konge reklamefilm med Armstrong i hovedrollen.

Det finnes også en utrolig bra blogg med nyheter og oppdatering fra Tour de France.

14:20 på TV2 i morgen (torsdag), folkens. 14:20.

Dette innlegget ble postet 8. juli 2004 kl. 2:04 og er kategorisert under Aktuelt. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Steinar sier:

    Heisann, jeg kom innpå bloggen din via Stig Sunde sin. Flott program du hadde funnet(WebMon).
    Fin blog:) Stå på!

Legg til en kommentar