Tour de France

Tour de FranceHå hå hå! Nå har jeg fått ordnet meg! TV2 Web-TV gjør at jeg nå både kan få Tour de France rett inn på PCen og henge på nettet samtidig. *Godt fornøyd, godt fornøyd.* :)

Flere jeg har snakket med har ymtet frampå om at Tour de France virker kjedelig, og det kan jeg godt forstå. Jeg tenkte det samme før og i begynnelsen av fjorårets løp, men etter å ha sett en etappe var jeg hekta. Det er utrolig mye taktikkeri og spenning; både klatre- og tempo-etapper; og det skjer uforutsette ting hele tiden, f.eks. at noen velter, punkterer, må på do osv. Av og til stopper hele hovedfeltet for å ta dopause… :) Det er Tour de France, det!

Jeg kommer til å plage dere med Tour de France-nyheter hele den neste måneden.

Oppdatering: Wow! Thor Hushovd inn på 2. plass etter å ha falt 20 km før mål og kjørt seg opp igjen. Nå har han både den gule ledertrøya og den grønne poengtrøya! Han LEDER Tour de France!Sjefs! :D

Dette innlegget ble postet 5. juli 2004 kl. 16:46 og er kategorisert under Aktuelt. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Tom Rune sier:

    God ide det med web-TV……Nå har jeg også web-TV Slik at jeg kan følge med på Tour de France på jobb……blir i stede for radioen på en måte:)

  2. magnus sier:

    ja tour de france er sjef. Bare synd at det er det einaste sykkelrittet det norske folk vet om. At thor lede er jo kanonstort, han virke i kjempeform og har selvtillit som det holder.

Legg til en kommentar