VG om blogging

VG har fått med seg fenomenet: «Bretter ut livet sitt«

Dette innlegget ble postet 12. juli 2004 kl. 0:06 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

5 KOMMENTARER

 1. Hanne G sier:

  Vettu…i å m at d ik e sommervær ute for tiene, og me har sett alle filmene som går på kino…så blir det NDEl låning av filmer! Det tragiske er at me bare har lån TO skikkele gode (The Game…eg liktan jaffal viiilt, den og Basic va skikkele gode…men Basic va kje den andre, det var Onskapen, en svensk god film:) Problemer er alltid at ca 4-6 stk går inn i en videosjappe og krangler i over en time om kofforn film me ska ta, for så alle jentene går ut og setter seg i bilen mens guttene krangler 20min til og tilslutt velger en film..en dårlig en! MEN!!! HALLELUJA! Eg kom på en kjempe god/lur ting…fra nå av skal me bare gå inn på bloggn din og sjekke ut de filmene du har sett! Det e alt me trenge, terningkast og litt meir detaljert om filmene! Kjempe digg! TUSEN TAKK:) (se mer filmer Bjørnar, vi får fort sett alle)

 2. Bjørnar sier:

  Ha ha ha! Hørtes veldig kjent ut det med videosjappa! :) Men det er jo greit når jeg kan krangle for dere og heller si etterpå hva som er bra. Godt jeg kan være til hjelp. :)

  Keffor er det forresten jentene som går ut i bilen og setter seg? Er det fordi de er minst stae, blir fortest sure, ikkje bryr seg så mye; eller en kombinasjon av de tre?

  Har bare sett Basic av de filmene du nevner. Den var jo konge! ‘Ondskapen’ må jeg kanskje se? Jeg har syns den ser litt for mørk ut, men kanskje ikke?

 3. Hanne G sier:

  Vettu, eg e dne som bare pleie gje opp..lar guttane bestemma film for dei(Les:Kristian Reiten) gjer seg jo aaaaldri! (Etter eg tabbde meg EN kun EN gång med en dust i hv film…sukk) Mens andre (Les:Hanne G..kremt ..ken??) av jentene blir sure av å krangle en time om en video…og andre igjen (Les:Hanne G) egentle ikkje ryr seg så siiiinnsykt mye..for resultatet pleie alltid vær middels til BRA! :) hehe!

  JA, du BØR se Onskapen ikkje nge skummel i d heile tatt og inegnting overnaturlige fenomen osv osv osv…bare en GOD film! (Og The Game…den bør du bare se hehe EG liktan jaffal)

  Lykke til :)

 4. Hanne G sier:

  HAHA! Liiide om EG fikk velga film igår…og liiide om det blei The human stain…hehe! Meeen, det var nok ik stormende jubel etter den nokså langtrukne filmen var over…heilt grei film. Forfatteren, huske kje k han hette, men han som Hopkins traff på, han var faktisk dne eg likte best, av karakterene….men fytti, hopkins å kidma e snnsykt dyktige skuespillere…å d hjelpte jo endel! :) Takk for råd, nest gang tra vi; United States of Leland! (BTW:Reise dokk nå t helgå, t Kr.Sand?)
  Have fun go mad! :)

 5. Bjørnar sier:

  Hehe. Ikkje stormende jubel? Neinei… Det får gå. Det er vel en film som maner mer til ettertanke enn jubel, men jeg syns selv den var mer enn heilt grei. Jeg liker vel litt sakte (langdryge?) filmer. Og jeg må jo advare om at United States of Leland også er nokså sakte i fremdriften, og mer ettertanke enn action. Så er det sagt. Vilt bra film for det. La meg høre hva dere syns etterpå.

  Om turen til Kr.sand: Tada! Vi er tilbake.

Legg til en kommentar