Bryllupsforberedelser II: Ting faller på plass

Bryllupet til Ingvild og Ole tar all oppmerksomhet for tida. Vi har laget en konge video fra utdritingslaget til Ole. I dag var vi og kjøpte en sjefsgave til de. Annet hemmelighetskremmeri krever sitt av forberedelser. Alt skjer selvsagt i siste liten.

I natt har vi planlagt underholdninga. Ifølge mor har ikke ungdommen forandret seg en prikk på det området. Det er på en måte litt beroligende. Gir en følelse av at vi ikke er alene, men en del av en lang tradisjon og historie av tidligere brudepar-venner som også utsetter ting i siste liten – og likevel går det bra. Endelig er ting på plass. Det føles godt.

Bryllupet ser ut til å bli utrolig bra. Mange morsomme sjeler skal i rampelyset, og ifølge toastmasteren er det tett med godt program. Det lover godt.

Jeg gleder meg. :)

Dette innlegget ble postet 7. august 2004 kl. 2:41 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

5 KOMMENTARER

 1. Berit Serina sier:

  Tipper det blir Konge! Lykket til!
  Blir det bibel og bønn i morgen?
  Når og hvor?

 2. Bjørnar sier:

  Jeg tror det Bibel og Bønn i morgen. I så fall etter kampen.

  Følg med i gjesteboka på Sarons-sida i morgen, vi skriver det der når vi har funnet ut av det.

 3. PålB sier:

  Kæ med at du legge ut videoen. Hørre æg et amen? AMEN!

 4. Bjørnar sier:

  Den er underveis. Bare gi meg et par dager…

 5. PålB sier:

  For en mann! Ja – FOR en mann!

Legg til en kommentar