Dag to: Venting

I dag har jeg ventet mye. På fly, sjekker, busser, utleveringer, mat etc. Det med å stå i kø – det kan jeg på en måte en måte nå. Nå er det nok. («Nå, nå hadde det passet skikkelig godt om de kom og hentet meg» -Ole) Kan vi gå over til de ordentlige greiene snart?

Jeg har også fått utlevert vilt mye klær og utstyr. Helt sinnsykt mye klær og utstyr, faktisk. Jeg kan sikkert leve et år i felt med alle de klærne. Jeg klarer meg nok med de klærne jeg har fått utdelt nå. AGen (standardvåpenet) er skikkelig tung (4,3 kg), og det begynner å ane meg at det kan bli noe tungt når den henger i den tynne reima over skulderen, den samme skulderen som du allerede har en tung sekk full av utstyr på. Akkurat nå er AGen utrolig fascinerende, men jeg frykter at fascinasjonen kan bli byttet ut med hat.

Noen av dere har hørt meg fleipe med at jeg sikkert ender opp med å trykke på en datamaskin det året jeg er i militæret. Nå kan det se ut som at det ikke lenger er fleip, men snarere fakta. Den eneste forskjellen fra tidligere blir da at jeg nå er kald mens jeg trykker på maskina…

(Et viktig PS: Jeg er i tvil hvor mye jeg kan egentlig kan skrive om tjenesten min her. Det er vilt strenge sikkerhetsregler, og det er f.eks. ikke lov å fotografere inne på militært område eller på feltøvelser. Når en blogg som kjent (selv om det virker som om noen glemmer det iblant) er offentlig skue der hele verden verden har adgang, er det ikke sikkert det er så veldig lurt av meg å legge ut om detaljer hva Forsvaret holder på med. Jeg legger meg foreløpig på en restriktiv linje, og prøver å holde kjeften min.)

Dette innlegget ble postet 20. august 2004 kl. 21:20 og er kategorisert under Førstegangstjeneste. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar