Film: I, Robot

I, RobotJeg er både positivt og negativt overrasket av I, Robot. Den var bedre enn jeg hadde fryktet, men et stykke fra så bra som den kunne vært (når jeg tenker jeg om burde jeg antakelig lest boka i stedet). Men den er helt grei.

Jeg synes selvsagt det er utrolig fascinerende med sci-fi, roboter, kunstig intelligens og hele den pakka. Hva skjer hvis roboter utvikler følelser? Hvor går grensen mellom følelseløs prosessor og sjel? Hva om robotene krever sin rett (?) og gjør opprør? Sånne greier handler det om i I, Robot.

Så er den en del action, men det kunne godt vært mer. Will Smith er heller ikke helt overbevisende i sin rolle som politimannen som må bekjempe opprøret. Spesialeffektene er likevel syke. Kongekult!

Dette innlegget ble postet 12. august 2004 kl. 3:22 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Hanne H sier:

    Jeg var også imponert av filmen. Den er absolutt verd å se…Er helt sykt å se slike fremtidfilmer med helt syk teknologi…for en syk måte å parkere bilene på!!
    Jeg synes Will Smith gjorde en bra jobb… Det virker som han har vokst endel som person..og er enda mer mann enn før.. Mye god action, og endel morsomme kommentarer av Will Smith er ikke å forakte!

Legg til en kommentar