Fysiske tester

Når det gjelder fysikk er jeg tydeligvis veldig gjennomsnittlig:

3000 m: 13:29 min
Push-ups: 20
Sit-ups: 26
Hang-ups: 4

Jeg ble nummer 9 av 65 på 3000-meteren! Er det mulig? Jeg som sliter vilt etter en joggetur? Det at 20% av troppen har bedt om legetime kan ha noe med saken å gjøre. For en skral gjeng…

Dette innlegget ble postet 25. august 2004 kl. 21:13 og er kategorisert under Førstegangstjeneste. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Harald sier:

  Er så utrolig mye bra du skriver fra militæret, Bjørnar! Tusentusen takk! Jeg får LYST til å joine NÅ! Me vil ha meir, meir, meir! :)

 2. Bjørnar sier:

  Gudd! :D Det kommer selvsagt mer…

 3. Hanne G sier:

  Hahaha ååå Bjørnar! Så morsomt. Hm, litt tomt uten dg, MEN, så hadde du tross alt klart å lagt d temmelig roditte på «Lageret» før du reiste, så eg får kosa meg m å rydda opp cola å melkesjokolade…:D (Satse på d va dg jaffal, sidn d va folt av Ole Kro’s utdritningslag Dv-er dr) Anyway, eg har hørt om Skype…WILT good! Tenke eg nestn MÅ få gang på det! Utrolig takk for at du fant d, d e kje lide dyrt å ringe t hm sei eks. Gran Canaria..så anyway, MERCI DUDE! :) Have fun, be WILD!

 4. Bjørnar sier:

  Eh… Beklager rotet på video-rommet… :0

  For alle som ikke fatter hva Hanne snakket om med «Skype» og ringing, sjekk ut: http://www.skype.com/

  WILD er fornavnet mitt. Jeg har allerede rukket å få et annet tilnavn; «the Machine», på grunn av min utrolige effektivitet og hurtighet (det er fakta!).

Legg til en kommentar