I underskudd på intro-tid

Jeg merker det. Blir fort irritabel (må skjule det, må skjulde det!). Og knapp. Stille. Provosert av ingenting. Synes det blir for mye lyd, for mye snakking. Vil helst sitte alene foran pcen i 3 timer.

Jeg sliter når jeg ikke får nok tid alene. Fungerer ikke. Føler meg tom innvendig og ønsker meg bort til et annet sted. Et alene-sted. For mye folk, for mange stemmer, for lite ro.

Av og til er det ugunstig å være introvert. Når det er mye som skjer og mange folk på alle kanter (ofte er det sånn). Det må være greit å være ekstrovert og samle energi av å være omgitt av folk. Men sikkert ikke like greit når en er alene og alle er borte.

Det virker som at noen tror at introverte ikke trenger venner og ikke like sosial omgang. Det kan jeg avkrefte. Det er sjefs å henge og drøse i gode venners lag. Nå kjenner jeg likevel at det er i overkant av hva jeg kan håndtere. For lite tid til å fordøye inntrykk. For lite tid til å tenke.

Ikke ring meg før torsdag.

Dette innlegget ble postet 10. august 2004 kl. 3:13 og er kategorisert under Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. Asbjørn sier:

  He he he! Det er greitt. (greitt eg kommenterer blogg?)

  Eg har funnet hemmeligheten om korleis få energi. Svaret er ikkje tid åleine eller med venner, men å spise mat.

  Reiser på hytta i morgen. Då blir det fort for mykje av det gode.

 2. Bjørnar sier:

  Takk for mat-tipset, Aspis. He he… Eg trur likevel det er noe med at mennesket ikkje lever av brød alene. (Eller koss var egentlig det?)

  Det kan iallefall bli skikkelig mye av det gode på hytta. Ke skjedde med hytteturen vår?

Legg til en kommentar