Lisa Ekdahl

Hun har en av de mest behagelig stemmene jeg vet om. Skru på Lisa Ekdahl, og med mindre du har hellet innpå en kanne espresso glir snart øyelokkene umerkelig sammen og du svever sakte inn i drømmeland.

Det fascinerende er at hun virker både uskyldig og flørtende på samme tid, og det funker så maksimalt! (Akkurat det trikset funker jo generelt sett veldig bra.) Det er en opplevelse å høre gjennom en av platene hennes – forutsatt at en da ikke sovner imens; skulle en sovne er det like bra. Musikken smyger seg inn under huden, og du kommer plutselig i en veldig rolig og glad sinnstemning. Det er en fryd for øret, og velvære for sjelen.

Jeg tror nesten jeg elsker deg, Lisa.

Dette innlegget ble postet 31. august 2004 kl. 18:25 og er kategorisert under Musikk. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

7 KOMMENTARER

 1. Jon Arne sier:

  Hmm.. Hva er favorittsangen på albumet?

 2. Tom Rune sier:

  Jeg var på en konsert med Lisa for noen år siden, jeg ble straks veldig forelsket, og ble helt knust da jeg fant ut at hun var optatt…..Lisa har en av de vakreste stemmene som fins…..om du synest musikken er forførende og flørtene…..du skulle vært på konserten:)

 3. Eirik Eik sier:

  Va på konsert me na i sommer. Va utrulig bra på scenen. Sinnsjukt behagelig, men litt kjedelig i lengden. Jaffal som konsert musikk

 4. Ragnhild sier:

  Eg og va på konsert me hu i sommar på Færøyane. Skikkele hærlige stemme og goe på scenen! Lure på om hu har en bror?

 5. Bjørnar sier:

  Jonsi: «Vill Ha Dig Kvar» og «Bortom Det Blå»

  Hadde vært sjefs å vært på konsert en gang! Gi beskjed hvis dere hører om noe i nærheten.

 6. PålB sier:

  Nærheten? Blir det her i sør eller hoss deg i nord?

  mohahaha =)

 7. Harald sier:

  Stakkars, tippe den svei :D

Legg til en kommentar