Til alle introverte der ute

(Klikk på det bevegelige banneret nederst.)

Og ekstroverte: Her er sånn dere irriterer oss av og til. Litt stillhet kan passe seg en gang i blant.

(via)

Dette innlegget ble postet 10. august 2004 kl. 2:32 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

8 KOMMENTARER

 1. Ragnhild sier:

  Hahahaha! Lide morsomt!

 2. PålB sier:

  Konge.. Likte den der de står med sånn «oppkutter-maskin».

 3. catti sier:

  Følte meg LIDE troffen:) D va villt løye!!:)

 4. Bjørnar sier:

  He he he! :)

  Catti: …

 5. catti sier:

  What? Beklage men eg tog ikje den:)

 6. Bjørnar sier:

  Catti: Ingenting… Det var bare meg som skulle til å si at «ja, av og til når eg har behov for intro-tid kan du snakke litt mye», men så beit eg det i meg. Det var dét «…» skulle vise. Men nå er det ute. Tåpelig av meg…

  Beklager, Catti. Fint at du likte animasjonene iallefall. :)

 7. catti sier:

  Nei, d va ikje tåbeligt av deg Bjørnar:) D va derfor eg følte meg troffen:) Eg jors på av å t å snakka bittelitt ekstra når eg ser elle du seie du trenge ti for deg sjøl. Veldig lide respektfullt av meg. Beklage å eg ska slutta me d:)

 8. Aspis sier:

  Haha, så ufatteligt bra! Kor finne du det?
  *Spikke trefigur av Bjørnar*

Legg til en kommentar