Til jenta som ekspediterte meg i butikken i dag

Du var utrolig søt der du sto bak disken i den hvite toppen og dongeriskjørtet og med håret samlet i en liten hale bak. Når du kom bort for å hjelpe meg forsto jeg fort at du var en jente som ikke lar seg herse med. Du vet tydeligvis hvordan du vil ha ting og er ikke redd for å si fra. Det var lett å merke at du er utadvendt og liker å snakke med folk. Du fikk meg til å føle meg avslappet og rolig og lett til sinns, selv om jeg egentlig ikke liker klesbutikker i det hele tatt.

Men jeg likte deg. Det er et fantastisk smil du har. Og det var stil over deg. Du beveget deg lett og elegant der du ledet meg rundt for å finne akkurat det rette plagget jeg trengte. Når jeg kom ut fra prøverommet med noe av det du hadde funnet til meg var du både ærlig og oppmuntrende. Det satte jeg pris på.

Du virket til å være en trygg og selvsikker person. Det var hyggelig med litt småprat over disken etter at jeg hadde betalt. Det er mulig jeg ikke ga tydelig nok uttrykk for at jeg satte pris på servicen din. Jeg vet at jeg ikke ga uttrykk for at jeg ikke satte pris på deg. Det angrer jeg på nå. Jeg glemte å spørre om en ting.

Kan jeg få ta deg med ut på en kaffe en dag?

Dette innlegget ble postet 10. august 2004 kl. 21:51 og er kategorisert under Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

13 KOMMENTARER

 1. Torstein sier:

  Konge, Bjørnar. Kjør på. Man kommer ingen vei hvis man ikke våger. Du skriver så utrolig bra; og jeg syns du er en konge mann.

 2. catti sier:

  Ka butikk va d??:) LIIDE nyskjerrige:) E hu kristen? Ka hu hette? e hu fra bryne? Kor gammale e hu? Vett du någe om hu enkli?

 3. PålB sier:

  La meg tippa. Carlings? Hu æ i alle fall skikkele gille.

 4. Ragnhild sier:

  Carligsfolka er jo skumle. Tør jo aldri gå inn i frykt for å støta på østlandsmannen mæ sine «hvordan gårre?», «har du sett de nye gensrene vi har fått inn? Du hadde sett skikkelig fin ut i en sånn…» Lide skummelt. Tør jo aldri sei nei til de heller…
  Men jenta er ganske grei…

 5. PålB sier:

  Jenta er kjempegrei! Og ganske sjarmerende!

 6. Bjørnar sier:

  Torstein: Takk skal du ha! :)

 7. Mona sier:

  Åååh Bjørnar du må holde oss oppdatert om koss det går med jenta i butikken! Sånn ellers ville eg passt på at eg ikkje brukte opp alle pengane mine på fanzy klær, mens eg prøvde å sjarmera na i senk, viss eg var deg :P Lykke t!

 8. Bjørnar sier:

  Jeg er blitt rådet til å oppklare litt i denne konkrete saken, siden det virker som om noen (og det kan jeg for såvidt forstå) har tolket mer inn i historien enn det som egentlig var der. Jeg tar dette til etterretning. Oppklaringen går som følger:

  En møter ofte søte og hyggelige jenter som en lett kan bli sjarmert av. De svinser rundt på gata, er ekspeditører i butikker, går i klassen eller i vennegjengen. Men det er ikke alle disse en ønsker at det blir noe mer med. Noen kan en jo gjerne tenke seg at det blir noe mer med, og hvis den andre har det på samme måten hender det de finner ut av det og gjør noe mer seriøst ut av det. (Slik har jeg iallefall blitt fortalt at det foregår av de mer erfarne enn meg.) Men mange jenter er på en måte søte og sjarmerende og hyggelige, men det er ikke egentlig aktuelt å bli sammen og gifte seg og hele eller deler av pakken. De er søte og sjarmerende, og det er det. Det er hyggelig å treffe de.

  Slik som jenta i klesbutikken. Det var en kjekk, liten opplevelse (som gjorde seg godt på trykk), men dét var også slutten på historien. Det kommer ingen rapporter om noen utvikling, for jeg er ikke interessert i noen utvikling. Ikke med totalt fremmede jenter jeg treffer i klesbutikker. Mine mer seriøse interesser finnes andre steder.

  Men hun var skikkelig søt der hun sto bak disken i den hvite toppen og dongeriskjørtet og med håret samlet i en liten hale bak. Det er det ikke tvil om…

 9. Hanne H sier:

  haha!! Konge Bjørnar… eg må sei at eg trur eg tolka an rektig..me he jo snakka litt om sånn:) å sånn du seie i kommentaren din nå…sånn kan eg godt tenka meg det va! å ja, tenkte meg og det ikkje kom te å bli noen rapporter…men er HELT enig me deg… du finner alltid noen sjarmernde som svinser rundt…men det er bare det..ikke noe mer..og det er gøy:) og sånn er det bare!!
  Men du…Du kunne jo toge na med på kaffi..kanskje hu e KONGE?! you never know..until you do something…

 10. Hanna sier:

  Eg kan forstå at denne jentå tog vekk fokuset litt, men keffor e de ingen som har kommentert dette:

  KÆ GJØR DU I EN KLESBUTIKK BJØRNAR??!!

 11. Harald sier:

  *Word*

 12. Bjørnar sier:

  HanneH: Me får sjå, me får sjå… (Kommer ikke til å skje.)

  HannaK: Kjøper klær. Ja, kjøper klær.

 13. PålB sier:

  Igjen, WHAT?

  Du får vel gratis klær når du reise nord-på?

Legg til en kommentar