Åtte mann i en sju-duker

Dette innlegget ble postet 6. september 2004 kl. 17:40 og er kategorisert under Bilder, Førstegangstjeneste. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Harald sier:

    Er det seriøst 8 mennesker der inne?

  2. Bjørnar sier:

    Det kan eg bekrefte. Med åtte mann inni er det GANSKE trangt. Sersjanten vår har visstnok en gang ligget i en sjuduker med 12 mann inni, men det er mer enn jeg kan forstå.

    Med åtte personer ligger en nesten skulder i skulder, og føttene ligger litt hulter i bulter. Det går for så vidt greit når du blir vant med det. Første natta var forferdelig – etter hvert gikk det bedre å ikke ha rom rundt seg. Det er vel en vanesak eller noe…

Legg til en kommentar