En Mocca mindre, kanskje?

(via)

Think about it. In America, people can afford $90.00 a month (approx. 130 CDN) on the convenience of espresso drinks. i’d bet the average suburban person drinks two or three espresso drinks a week. That is at least $30.00 a month depending on your drink. My friends spend an average of $30- 45 dollars a month. (i just overheard a barista say that one gentleman comes in three to four times a day.)

Just think of what a large group of us could do if we fasted one or two drinks a week and used that money to help the less fortunate.

Les mer

Dette innlegget ble postet 18. september 2004 kl. 12:47 og er kategorisert under Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar