Her har du en Gmail-konto

Jeg har 5 stk. Gmail-invitasjoner liggende. Hvis du er lei av at Hotmail-kontoen blir full, eller at spam fyller mailboksen, eller du rett og slett kunne tenkt deg at eposter du sender frem og tilbake til en person blir samlet slik at du alltid har oversikt, da kommer du ikke utenom Gmail. Du får 1 GB lagringsplass, som vil si at du i praksis aldri trenger å slette mailer, bare arkivere.

Jeg brukt Gmail nå i snart tre måneder, og er vilt godt fornøyd. Det anbefales på det varmeste.

Tjenesten er fortsatt ikke åpnet, så det er derfor det foreløpig er basert på invitasjoner. Send meg en mail eller skriv en kommentar hvis du er interessert.

Oppdatering: Alle invitasjonene er utdelt.

Dette innlegget ble postet 15. september 2004 kl. 21:59 og er kategorisert under Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

19 KOMMENTARER

 1. Anonym sier:

  Betyr det at eg må oppretta ei nye mailadressa for å få det?

 2. Bjørnar sier:

  Ja. Adressen blir: «[navn/nick]@gmail.com».

 3. Oddgeir sier:

  Er klar for gmail. Så er klar for en invitasjon..

 4. Bjørnar sier:

  Sendt.

 5. Kristian sier:

  Ja, klar eg. På en betingelse: At eg får hetta kristian@gmail.com

 6. Anonym sier:

  Ja, klar eg. På en betingelse: At eg får hetta kristian@gmail.com

 7. Anonym sier:

  Eg åg e klar!!!
  online suge…

 8. Hanna sier:

  ke skjedde? navnet mitt forsvant.. de va jaffal eg som va klar å som syns onlinen sugte…

 9. Bjørnar sier:

  Hanna: Invitasjon sendt til online-adressen din.

  Kristian: Jeg kan selvsagt ikke love noen ting, men det er tvilsomt at det er ledig. Vanlig epost-navnestandard er uansett «fornavn.etternavn@gmail.com». Skriv tilbake (med epost-adresse jeg kan sende invitasjon til) hvis du er interessert.

 10. JOnas sier:

  Hei Bjørnar,

  Æg æ klar for en Gmail.

 11. Bjørnar sier:

  Sendt.

 12. magnus sier:

  hei
  eg er ikkje så klar for gmail. Eg har hotmail extra storage og har 2 gb lagringsplass.

  ha en fortsatt nydelig dag…

 13. Margunn Obrest sier:

  Hei,

  Æg au vil ha en Gmail av deg Bjørnar.
  Visst dæ går?

  Mvh

  Margunn Obrest

 14. Bjørnar sier:

  Klart du kan! Har sendt en invitasjon.

 15. asbjørn sier:

  Eg er ikkje klar for Gmail, eg liker den eg har (asbjorn@bakke.nu).

  Gmail ? For eit ord..

 16. Jon Arne sier:

  Alt folk gjør for Gmail… Her er noen av tingene: http://www.dagbladet.no/dinside/2004/09/16/408484.html

 17. Tom Rune sier:

  Hei

  Hvis du har flere kontoer igjen, så er jeg interessert, har en venn som sårt trenger en ny adresse.

 18. Bjørnar sier:

  Sendt. Det var den siste.

 19. Harald sier:

  Jeg har 6, viss noen trenger :)

Legg til en kommentar