Langperm slutt. Kom inn, Bardufoss.

Det er faktisk to helt forskjellige verdener – det militære og det sivile liv. Leiren i Bardufoss virker akk så fjern, men om noen timer vil den være veldig nær. Da blir det inn i rutinene igjen; opp klokken seks, frokost, romvask, måltid til faste tider, aldri noen tvil om hvilke klær en skal gå i (M98-uniform), klare retningslinjer og gjør-som-du-får-beskjed-om-hverken-mer-eller-mindre.

Det har vært en utrolig herlig langperm der jeg har truffet mange av de gode folkene som bor i byen som på mange måter er verdens navle (iallefall hvis Jæren utgjør den kjente verden). Jeg skal unngå i det lengste å flytte herfra. For en plass! Og for nogen folk!

De neste ukene i førstegangstjenesten nå er fagperiode. Da blir det mye ren skole-undervisning med opplæring i bruk av Forsvarets radio-systemer, og lite soving i sju-dukere. Det er aldri så galt at det ikkje er godt for noge. (Elle kæ, Margunn? Det e jo noge med alt.)

Og så er det jo bare tre uker til ny ukeslang perm. Fy fillen så godt jeg har det!

Oppdatering: Det er visst fire eller fem uker til neste perm.

Dette innlegget ble postet 19. september 2004 kl. 13:50 og er kategorisert under Førstegangstjeneste. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Margunn sier:

    Ja, Bjørnar, e det ikkje det eina, så e det det andra.

Legg til en kommentar