Les og bli vis

Bibel & Bønn-gruppa lever i beste velgående. I dag var vi 13 stykker som samlet oss i huset til Hanna og Cathrine og de for å lese bibeltekster snakke om hvordan vi kan praktisere det vi leser selv (ikke bare være Ordets hørere, men også dets gjørere).

Det er noe utrolig befriende med en slik løs og flat struktur som det er på det. Det er fleksibelt nok til å justeres og flyttes etter behov (det eneste faste er at det er på søndag en gang), og åpent nok til at alle har mulighet til å delta og komme med spørsmål og innspill til det vi leser.

Terskelen er lav nok (selv om den alltid kan bli lavere) til at de fleste benytter seg av denne muligheten. Det er ingen som har en ferdig undervisning klar til samlingen, for hele poenget er at vi sammen går gjennom en tekst og lærer hverandre. Det funker dritbra! Alle har noe å dele, noe å komme med, en ny innfallsvinkel, et nytt poeng, og vi får ofte mye mer ut av en tekst enn hvis det hadde stått en person og lagt ut om teksten på egen hånd. (Dette har selvsagt også sin plass, men i et annet forum.)

Jeg må seriøst få gang på noe sånt som dette i militæret. Hold meg ansvarlig på det.

Dette innlegget ble postet 13. september 2004 kl. 1:00 og er kategorisert under Bibelen, Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Harald sier:

  Få gang pååå det Bøsse, få gang påååå det.

  Få gang pååå det Bøsse, få gang påååå det (ikkje brug så lange tid).

  Få gang pååå det Bøsse, få gang påååå det.

  Ååå Bøsse, fååå gang pååå det.

 2. Hanne G sier:

  Hallo hallo! Vi har en NY blogger: http://madrepora.blogspot.com/
  Kunne du tenkt dg å «potta han onna bloggere»
  Takk og farvell :)

 3. Bjørnar sier:

  Det er mottatt, Hanne. Ferdig arbeid.

Legg til en kommentar