NB: I mitt fravær…

Når jeg noen ganger lar være å kommentere over en periode, men fortsetter å poste tekst og bilder, skyldes det ofte at jeg poster som epost fra mobilen.

Ulempen er at det er begrensinger på lengde på eposten på mobilen, så det blir bare korte tekster eller enkeltbilder – slik som de forrige 6-7 postene. Litt er jo uansett bedre enn ingenting, så jeg får leve med det problemet til jeg finner en måte å øke lengden på epostene, evt. kjøper ny mobil.

(Det er muligens litt for frikete å kjøpe ny mobil for å kunne blogge mer fra den, men det ER jo aktuelt)

Dette innlegget ble postet 10. september 2004 kl. 18:59 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar