Paranoiaen fortsetter

Dagbladet.no

Dette her er helt utrolig:

«Skrubbsår, hjernerystelse eller brukne armer og bein. Slik går det ofte når barna får sin første sykkel før de er i stand til å takle trafikken. Nå advarer kirurg og forsker Kari Schrøder Hansen foreldre mot å gi etter for presset fra femåringen som ønsker seg tohjuling.»

Kan han få skrubbsår? Oi! Da må vi ikke slippe ham løs. Pass på at han ikke under noen omstendigheter kan skade seg! Hold ham innelåst om nødvendig, og for all del ikke slipp han ut i trærne eller skogen – det er mange farlige greiner og røtter der. Nei, fillen heller, hold ham til og med borte fra asfalten! Han kan få et skrubbsår!

Jeg fatter ikke hva som feiler disse overbeskyttende frikene. Brukne ben og armer gror, og selv hjernerystelse går i orden i løpet av noen dager. Vente til skolealder med å gi barna sykkel?? At det går an… Hysteriet ser ikke ut til å ta noen ende med det første.

Les hele artikkelen her. Her er det jeg mener om saken.

Dette innlegget ble postet 15. september 2004 kl. 1:48 og er kategorisert under Aktuelt. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Ingvild sier:

    Heilt enig med deg, Bjørnar!
    Einaste måten de lære å øveleva i denne verden på, e å faktisk leva i an!!!

Legg til en kommentar