Reklamepause

Flickr

Flickr er et genialt nettsted for arkivering og deling av bilder. Det blir automatisk laget ulike størrelser av bildene du laster opp, og du kan lage tittel og billedtekst, samt legge inn stikkord på hvert bilde for lettere søk i billedarkivet.

Du kan samle og organisere bildene på et utall måter, og har du en blogg kan du til og med legge inn en kodesnutt som viser de siste bildene du har lagt ut (slik som du kan se nederst på den venste kolonnen her). Kommentar-funksjon er inkludert på hvert bilde. Se mine bilder.

BlogPatrol

Hvis du vil følge med på hvor mange besøkende du har på bloggen din (advarsel: svært vanendannende), holder BlogPatrol oversikten for deg. Du legger inn en kodesnutt på bloggen, og får oversikt over antall sidevisninger og enkeltbesøkende, der sistnevnt gir svært nøyaktig besøkstall.

Viser statistikk over siste 10 dager. Litt rotete design, men den funker glimrende.

WebMon

Jeg nevner igjen WebMon for de som ikke har fått med seg dette fantastiske programmet som følger med på og gir beskjed når blogger (evt. andre sider) er oppdaterte. Det letter arbeidet en del hvis du skal følge med på den etter hvert ganske omfattende skaren av bloggere.

Dette innlegget ble postet 18. september 2004 kl. 2:07 og er kategorisert under Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar