15 km-løp


15 km-løp: Sluttspurt
Originally uploaded by Bjørnar Tollaksen.

Det nyttet ikke å gå. Det ble tidlig klart for alle. Her var det om å gjøre for hver mann å løpe så mye vi orket med grunnutrustning og pakning, som vil si mellom en tredjedel og halvparten av distansen.

15 km er et godt stykke. Jeg var ute i 1t 37min, og det var beinhardt hele veien. Jeg hengte meg etter hvert som en klegg fast på en som så ut til å ha en del å gå på, og lot han dra meg i sju kilometer før jeg knuste han på slutten (mwhohahaha!). De to beste var inn på 1t 18min, og da løp de omtrent hele tiden. Det er massivt!

Nå har jeg skikkelig vondt i beina.

Dette innlegget ble postet 22. oktober 2004 kl. 22:22 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Kristian L sier:

  Konge, Bjornar!! Hehe… En eg kjenne fyrte opp en royk mens an sprang forbi «Mr.kondis» Loytnanten paa 15kilometeren, og vant sluttspurten. Det e jo liide arrogant!!

 2. Bjørnar sier:

  Ja, fy fillen så arrogant! Men VILT bra! :D

  (Blei det møje dassvask på han etterpå då, eller? He he he…)

 3. charlotte dybing sier:

  jaaavel.. maa jo fylla litt med paa ke som skjer!

Legg til en kommentar