Blogger: Odd Erling Karlsen

Har du et etternavn?
Oppdatering: Karlsen. Odd Erling Karlsen. (Takk, Ragnhild.)

Dette innlegget ble postet 29. oktober 2004 kl. 19:14 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

  1. Ragnhild sier:

    Han hette Karlsen han der Odd Erling fra Nærbø men så bur på Onnai for han e lag me ei derfrå og han ska ska sikkert bli buande der og han studere på nærland men de e ikkje noge problem for han har en moped og når de blir for kalt så kjøre Tone han for hu lige ikkje at han fryse ja de e Odd Erling Karlsen de

  2. Bjørnar sier:

    Takk skal du ha Ragnhild for den mengden av opplysninger jeg fikk på et så enkelt spørsmål det satte jeg skikkelig pris på for det er alltid kjekt å bli bedre kjent med folk en ikke vet så mye om og det virker som at du har kontrollen på det fleste du Ragnhild og det er jo fint jeg sier takk igjen

  3. Odd Erling sier:

    Hm, æg hørres lame ud..

Legg til en kommentar