Infanteriløp resultat

Jeg fortalte på fredag at vi hadde hatt infanteriløp, en heller slitsom affære i ulendt terreng med AGen på ryggen. Nå kan det imidlertid se ut til at innsatsen lønnet seg. I dag fikk jeg vite at blant de 300 som deltok i løpet, ble jeg nr. 3, bare slått av troppsjefen min (han som er norgesmester i infanteriløp) og nestkommanderende troppssjef (som har vært jeger og er en maskin).

Oi oi oi oi! Dette kan jeg leve så VILT lenge på! Best av alle de menige soldatene, og bortsett fra Norgemester og Maskin bedre enn alle befalene i leiren. Dette er jeg sinnsykt godt fornøyd med! Hvem hadde trodd? Bjørnar Tollaksen som holdt på å dø av to runder i Sandtangen, han går opp og knuser hele bunten! Oi oi oi oi oi…

*Danser en gledessang rundt totempælen til lyden av AGer som dunkes taktfast i bakken.*

Nevnte jeg at jeg kommer til å leve VILT lenge på dette?

Dette innlegget ble postet 11. oktober 2004 kl. 21:01 og er kategorisert under Førstegangstjeneste. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

15 KOMMENTARER

 1. Hanne G sier:

  3 bokstaver WOW, ja W-O-W! er DET mulig, er det mulig?? Da er det jo håp for meg til og med…moaaahaha…neidå! Men Bjrønar, fytti fytti FOR en innsats :):D

 2. ingvar sier:

  ja eg får bare hiva meg på gjengen av gratulanter. bra innsats for konge og fedreland!
  -ik

 3. Cathrine sier:

  Villt imponerande Bjørnar!!

 4. Tom Rune sier:

  Det va det eg visste Bjørnar, du e ikkje bare lange, du har kvaliteter og:)

 5. Jon Arne sier:

  Var løypå lengre for deg si du tar lengre skritt? Uanz.. VILT bra!!

 6. Ole Martin sier:

  Ja vel, Bøsse… nr 3! Ikke verst, slett ikke verst!

  Allikevel vil jeg stille meg spørrende til dette, basert på den Bøsse som gir seg etter 1,5 time med fotball de gangene han er med i det hele tatt (om sommeren)…
  Er det du, Bjørnar Tollaksen, som rett og slett har hevet deg slik opp mot uante potensialer?
  Du, Bjørnar Tollaksen, som legger andre tilbake når du beiner ut?
  Du, Bjørnar Tollaksen, som overrasker alle og blir nr 3!
  Du, Bjørnar Tollaksen, som danser seiersdans mens andre gråter?
  Du, Bjørnar Tollaksen, ja du: BJØRNAR TOLLAKSEN?

  Om så er tilfelle så legger jeg meg flat og lar deg gå på min slette kropp (utenom hode, det blir for vondt)!

  Allikevel vil jeg stille meg spørrende som nevnt… det er blitt mye talt om at kvaliteten på soldatene er gått stadig nedover, og kan det da hende at rett og slett nivået er gått slik ned at vår godeste Bjørnar Tollaksen topper lista? Jeg bare spør, jeg bare slenger det ut i lufta jeg…

  PS! Håper at det første er tilfellet! Det er jo tross alt du, BJØRNAR TOLLAKSEN, som skal beskytte oss andre dersom det blir krig! Du, Bjørnar Tollaksen, som skal få oss til å føle oss trygge når farene lurer utenfor.
  Håper du kommer å sover over hos oss snart Bjørnar, det begynner å bli mørkt, kaldt og skummelt ute… Vi trenger en helt til å passe på oss!

 7. Bjørnar sier:

  JA! Det er meg, Bjørnar Tollaksen! Hér, hér, det er meg! Og jeg gleder meg vilt til å gå over din slette kropp!

  Jeg liker likevel ikke helt antydningene du bare «tilfeldig» slenger ut i lufta. Er du spydig, eller?

  Det er alltid hyggelig å kunne forsvare svake sjeler fra farene som lurer. Alltid hyggelig. Og når jeg kommer på overnattingsbesøk hos dere, er det selvsagt kun for vakholdets skyld. ;)

  Takk for gratulasjoner, alle sammen! Det varmer, ja, varmer en kald soldatsjel.

 8. Ingvild sier:

  Eg e stolte av deg, Bjørnar! :-)

 9. PålB sier:

  Jeg kjenner han!

 10. thomasR sier:

  det jeg lurer på er: hva skjedde?
  det står om mirakler i bibelen, men dette…
  vilt bra bjørnar!
  dette var imponerende!!

 11. Harald sier:

  Jeg har tatt denne mannen i handa! Ja, i HANDA!
  FyttiGWISEN eg er stolt, Bjørnar, STOLT!

  —->Hér!

 12. Jostein sier:

  PS! Jer er altså far til denne mannen :-) Ville bare nevne det sånn i all enkelhet.

 13. Jostein sier:

  Jeg jobber jo med leseforsking og ikke skriveforsking men bør vel skrive som folk allikevel… Riktig svar skal være: «JEG er altså far…..osv»

 14. Aspis sier:

  Fytti katta så villt bra. *spikke ny svett trefigur*

  Fortell om øvelsane! Eller var det bare skyting og orientering? Syns eg kunne huske infLøpet var akkurat som en kosesporlek med fullt av artige poster. Jaja, lykke til med pynting av M98’en!

 15. Bjørnar sier:

  Ha ha ha! :D Takk alle sammen! Dette vil jo ingen ende ta…

  Aspis: Du har helt rett i at det var nesten som en kosesporlek (med unntak av all den navla løpinga). Postene var som følger:
  (1) Måloppdagelse; se etter målskiver som er gjemt i terrenget og merk av hvor de befinner seg.
  (2) Avstandsbedømmelse; anslå avstanden til fem målskiver (helfigur), avstander mellom 50 og 450 meter.
  (3) Orientering, 7 poster, 1/3 av løpets totale avstand.
  (4) Meldingstjeneste; memorer en åtte punkters standardmelding (typisk «TO stormpanservogner av typen M135 og FEM stridsvogner av typen Leopard 1A1 ble observert NORD DREGGFJELLET 211413A mar 03. De rykket hurtig frem mot øst» +fra og til og sånn, altså DFTHHNHU for å ta den interne tone) på begynnelsen av løpet, gjengis ordrett på slutten av løpet.
  (5) Granatkasting; fem granater skal kastes ca. 20 m og treffe inni en sirkel med diameter på 4 m.

  Det var på mange måter en artig lek. :)

Legg til en kommentar