Mageknip i hjernen

Fra Halvbroren av Lars Saabye Christensen:

Jeg reiser meg og går opp mot huset. Men jeg tar en omvei for å være alene med disse tankene. Det er akkurat som å være mett i hodet. Jeg har mageknip i hjernen.

Det er så utrolig godt sagt. Akkurat sånn føles det iblant.

Dette innlegget ble postet 27. oktober 2004 kl. 1:28 og er kategorisert under Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

  1. Catti sier:

    Frik!:)

  2. snorre sier:

    mm vet.

  3. Renate sier:

    Akkurat sånn har eg d av og t!! Futti så godt beskreve…! Sånn at du for eksempel bare må gå fra någen folk hvis dokk har hatt en goe samtale fordi det bare e heilt follt i håve!!

Legg til en kommentar