Mil.no: Slåss-landsby er åpnet

Forsvaret har leid seg en SIBO-landsby (Strid i bebygd område) med 12 betonghus for trening på kamp i byer og hus. Den har til og med kloakkanlegg det går an å bevege seg i og entre hus fra.

SIBO er massivt. Det er akkurat som du ser på anti-terror-spill; kast inn en granat i vinduet, spark inn døra, send inn et lag som sikrer hvert rom, rop mye mens du holder på. En gjeng fra troppen vår var oppe i en SIBO-landsby i mindre skala nå nylig, og de koste seg en del med å søke gjennom og sikre hus. Øvingsgranatene de kastet inn i husene smalt så det ristet i hele betongen.

Og hvor mye kostet den nye moroa de har bygget? 33 millioner. Men fy fillen så rått. :D

Dette innlegget ble postet 21. oktober 2004 kl. 20:17 og er kategorisert under Førstegangstjeneste. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Kristian L sier:

    Fytti saa konge!! Hadde vaare vanvittig kult aa faat provd det en gang!!!

Legg til en kommentar