Nedbrettede armer, ny troppsjef og Tromsø-tur

Ja, endelig er det blir 1. oktober, og vi nå kan allernådigst brette ned armene på uniformen. Vi har frosset i flere uker – temperaturen har ligget mellom null og ti grader – men reglene sier at armene skal være oppbrettet, og det helt frem til 1. oktober. I dag er dagen. Det er en gledens dag. :)

Vi har også fått ny troppssjef, dvs. vi har fått tilbake den egentlige troppssjefen som har vært på samtrening med NATO Response Force siden før vi kom inn. Det viser seg at han er militær norgesmester i infanteriløp, patruljeløp og skikyting (!). Med andre ord liker han å trene, og det viktigste målet han hadde for troppen var at vi også skulle like å trene. Utsiktene for månedene fremover tilsier at det blir en del FyFo (Fysisk Fostring).

Siden det også er fredag er det jo helgeperm, og den tilbringes i Tromsø sammen med Eirik Helseth, Øystein Myrstad og Kjartan Aano, som alle bor i naboleiren vår. Det blir ei skikkelig god helg.

Jeg er fornøyd. :)

Dette innlegget ble postet 1. oktober 2004 kl. 16:25 og er kategorisert under Førstegangstjeneste, Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. møyfrid sier:

  liide! gudd dokke ikkje ska frysa meir =)
  hils øystein!

 2. Kristian L sier:

  Jaja, Møyfrid. De ska nok kjenne kulden biter sjøl om de får bretta der nogen tynne bomullsermer!!

  Lykke til:)

 3. Bjørnar sier:

  Jeg kan bekrefte at vi kan kjenne kulden bite. I går var det 2-3 minusgrader, og da er det enda tre måneder til den kaldeste måneden….

Legg til en kommentar