Røverhistorier

Det var konge å reise til Tromså i helga og treffe kjentfolk. Eirik, Kjartan og Øystein er som nevnt i naboleiren, og for 25,- (ja takk til 90% rabatt) ble vi alle fraktet fra våre respektive militærleirer til Tromsø by.

Helga var i stor grad preget av snakk om tjenesten, hva vi hadde opplevd, lignende og ulike erfaringer, og ikke minst gode røverhistorier fra øvelser og overlevelsesuker og beret-løp og hinderløyper.

Først nå forstår jeg folk som kommer hjem på perm og dimisjon etter førstegangstjenesten med et enorm behov for å fortelle om det de har opplev. Spesielt det å snakke med andre som er eller har vært inne og vet akkurat hvordan du har det kan fortsette nesten i det uendelige. Det er et utømmelig hav å hente fortellinger og historier fra som aldri tar slutt.

Like engasjerende er det ikke å snakke med andre som ikke har snøring på hva du snakker om. Det er mulig at Miriam, som Kjartan og Øystein og jeg gikk på bibelskole med i fjor og som tok imot oss og innlosjerte oss for helga, synes det ble litt mye miltærsnakk. Det var ikke lett å styre seg.

Gode røverhistorier er aldri å forakte.

Dette innlegget ble postet 4. oktober 2004 kl. 20:24 og er kategorisert under Førstegangstjeneste, Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar