Øvelse «Signalist»

Det er øvelse fra i morgen til fredag. Siden det er første sambandsøvelse vi har skal vi av alle ting være i leir (ligge i telt innenfor gjerdet) og sette opp stæsjet vårt i en vilt stor hall. Vi kan fortsatt gå på kantina eller på Statoil, så det bare så vidt det teller som feltdøgn. På den andre siden er det jo forholdsvis reelt, siden troppen vår stort sett opererer i nærheten av vei/bebygd område.

For oss er det uansett velstand. Det blir sikkert en fin uke. Lagstelt ruler.

Dette innlegget ble postet 7. november 2004 kl. 17:40 og er kategorisert under Førstegangstjeneste. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. jon Arne sier:

    Her er en ny blogger til den laange lista de: http://mariannesdiary.blogspot.com/

  2. Gunnar sier:

    Lagstelt ruler?
    Feila?!

Legg til en kommentar