Atten blå


-18 = på med BF
Originally uploaded by Bjørnar Tollaksen.

Vinteren har satt inn for fullt. Det har snødd rundt en halvmeter på noen dager, og kvikksølvet har dumpet nedover gradestokken. I går endte det på minus 18 grader. Det er utrolig kaldt. Snørra fryser i nesa, og det begynner så smått å svi i kassen hvis du puster inn for hardt.

Når kulda setter inn er BFen (den ultimate lua) god å ha. Det begynte likevel å rime i skjegget mitt etter hvert, og en del av gutta mente jeg så ut som Børge Ausland, polfareren. Det er jo ikke så langt fra sannheten. (Ikke langt fra…)

Vi er fortsatt bare i midten av november. Dette bekymrer meg.

Dette innlegget ble postet 19. november 2004 kl. 20:52 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

6 KOMMENTARER

 1. 15. Johannessen sier:

  Du ser mongo ut! men eg veit at du er grei…

 2. Gunnar sier:

  Du ser sinnsjuk mongo ut! Og eg veit også at du er grei.

 3. Thomas B sier:

  Mongo hèr, og grei hèr og!

 4. PålB sier:

  Grei hèr, men mongo? De æ jo de hardaste bilde ever!!

 5. Bjørnar sier:

  Takk, Pål. Endelig noen som ser det slik det er!

  Flaks at dere andre synes jeg er grei likevel. Da kan jeg vel heller leve med å se litt mongo ut iblant. Heller mongo og varm enn blå og død, sier nå jeg.

 6. Hanne G sier:

  Det er en fryyyd for augo(? haha) å se littmasse skjegg! Ja en FRYD! :) Fryd å Glede å håp og varme og lenge leve mora di Tollaksen!

Legg til en kommentar