En ung gutt har gått bort

Noe av det første som møtte meg da jeg logget meg på nettet i går var sorgen over en venn som har gått bort. En ung gutt på Bryne har tatt sitt eget liv, og vennene deler frustrasjoner, sorg, kondolasjoner og minneord — alt direkte og i real-time på internett. Det var sterkt å lese om, og fantastisk å se hvordan venner og kjente sto sammen i sorgen.

Skjermbildet av Påls MSN Messenger er fantastisk. Når MSN er en fast møteplass, hva er vel mer naturlig enn nettop der å hedre en venn som har gått bort?

Takk for at dere deler av dere selv i den vanskelig tiden det må være for dere. Det er fantastisk å se måten dere håndterer og snakker om sorgen på. Dere løfter blikket vårt og setter ting i rett perspektiv.

Jeg lyser fred over Jan Arve Malmins minne.

Dette innlegget ble postet 14. november 2004 kl. 17:07 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar