Kan jeg få internett, takk?

Nettkaféen i leiren er nede for tiden takket være en idiot som lastet ned virus eller en en orm eller noe greier på en av pcene slik at de måtte re-installere hele driten (takk skal du ha for den!). Det trådløse nettet de har lovt oss på kaserna siden vi kom inn i august er fortsatt ikke oppe. Ting tar TID. Laaaaaang tid. Militær-tid.

Jeg skriver dette på en av de ufattelig skrale pcene i kantina. Det er en dårlig terminal-løsning som gjør at skjermen oppdateres ca. 1 gang i sekundet, og da tegner den bildet sakte nedover skjermen. Det irriterer meg noe vanvittig. Vi har pr. nå fire – 4 – pcer med internett fordelt på ca. 350 mann. Det er skikkelig lite.

Denne dritt-pcen gir meg ikke lov til å laste opp bilder heller, og jeg som har tatt masse bilder fra øvelsen og greier. Hmf. Det får gå. Kanskje en annen gang.

Sånn. Nå har jeg klaget min nød. Det føles bedre. (Og hvordan blir det egentlig med den syte-bloggen du skulle starte, Steinar?)

Jeg merker meg at noen dager borte fra nett gjør at jeg har nesten uoverkommelige mengder lesestoff å komme gjennom i form av oppdaterte blogger. Men det er jo positivt. Oppdaterte blogger er aldri feil.

Dette innlegget ble postet 5. november 2004 kl. 18:05 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

 1. Ole Martin Kro sier:

  Vel kan det være at man er uten internett, men er man uten mobil, Bøsse Tollaksen?

  Over til noe mer hyggelig: Jeg er verken uten internett, mobiltelefon, venner eller kone! Kan man ha det bedre i dette nymotens samfunnet? Ellers vil jeg påpeke at jeg har vært uten Bjørnar Tollaksen over en særdeles lang periode nå! Faktisk i 2145 timer, det er like etter at jeg giftet meg med Ingvild og flyttet til Kr.sand. Tror faktisk ikke vi har vært sammen etter det, Bjørnar! Det føles ikke som 2145 timer siden sist, det føles som 1.000.000 timer siden! BU!
  Viss du kommer på besøk, så skal du få sjokolade og brus (med isbiter i), Bjørnar! «Lokke, lokke!» Og pizza eller noge! Foruten lover jeg at både Ingvild og jeg skal prate med deg! Ja, jeg mener det!

  Vel…. jeg får ta til med resten av dagen. På programmet står følgende:
  – Vaske klær
  – Brette og legge på plass de klærne som er tørre
  – Handle mat til uka
  – Lese litt på Finansregnskap
  – Fikse giren på sykkelen min, skifte wire osv…

  Har allerede gjor følgende:
  – Stått opp
  – Spist frokost
  – Støvsuget hele leiligheten m/høy musikk i
  bakgrunnen som jeg ikke hørte
  – Surfet litt på internett…

  Denne dagen ser ut til å skrive seg inn i historien som atter en dag der Ole Martin har annledning til å få være hjemme å bidra til familien Kro`s ve og vel, mens Ingvild er på jobb og drar inn penger! Jeg får nyte det så lenge det varer… en dag må nok jeg og jobbe…

  -Ole Martin

Legg til en kommentar