ACTA-sammenkomst


Tidligere ACTA-elever.

Vi hadde en lokal samling med fjorårets ACTA-elever i kveld, og det var en særdeles hyggelig kveld. Jeg hadde glemt, eller ikke tenkt over hvor stor del av kullet som var fra lokalområdet. Av de 21 (?) som gikk i fjor var vi elleve stykker fra Rogaland. (Borte bra, men hjemme fillen så godt. (Og så er det en skikkelig god bibelskole.))

Jeg hadde også glemt hvor mange gode folk jeg egentlig gikk med i fjor. Det er rart hvor fort en kan glemme helt åpenbare og klare personlighetstrekk hos folk en kjenner godt så snart det går litt tid mellom hver gang en ser de. Gjenkjennelse og gleden over å legge merke til de små tingene hos en person (for det blir fort åpenbart igjen) blir desto større. Alternativt kan jo gleden byttes ut med irritasjon når personlighetstrekkene en merker seg ved ikke er like positive; dette er alltid en fare. En glemmer både på godt og vondt.

Det bekymrer meg litt hvor fort gjort det er å glemme. Hva om jeg av ren forglemmelse mister kontakt med noen som egentlig kunne spilt en avgjørende rolle i livet mitt? Noen som ga meg impulser som endret kursen for fremtiden? Kanskje blir det bare spekulasjoner å tenke sånn, men det inspirerer iallefall til å holde ved like kontakt og treffe gamle og nye kjente med jevne eller ujevne mellomrom. Gode folk er verdt å holde kontakt med.

Jeg trenger å prioritere tiden min bedre.

Dette innlegget ble postet 28. desember 2004 kl. 4:25 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar