Gratulerer med dagen, Olaug og Oddgeir!


Herr og fru Teigen 
Originally uploaded by Bjørnar Tollaksen.

Dette innlegget ble postet 31. desember 2004 kl. 16:20 og er kategorisert under Bilder. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  Gratulere så møje begge to! Dokke va flotte begge to. Så va de jo EN DEL kult at begge sa ja å sånt =)

  Kor mange bilde blei de te slutt Bjønsi?

 2. Bjørnar sier:

  807 bilder.

 3. Oddgeir sier:

  Han som er på bilde ja;) En del bilder Bjørnar, good!!

  Det blir spise-opp-kake-avskjedsfest for Olaug og meg imårå, søndag, klokkå 15.00 og utover til cirka 23.00!! Skal nemlig opp dagen etterpå til tannlegen + ordne opp i en del ting. Jo tidligere du kommer, jo mer kake er det..alle er velkommen til Malmvegen 12 på Lye..sees der..

  -oddgeir-

  ..så alle er velkomne til M

 4. PålB sier:

  Å FY FILLEN BJØRNAR!

  (vareopptelling på søndag = ingen kake te meg)

Legg til en kommentar