Livstegn: Sjekk om pasienten puster

Ja, ja, ja… Jeg vet at det har gått langt tid (to uker — er det mulig?), at jeg er en elendig blogger, at jeg burde visst bedre, at jeg har sviktet dere totalt, at tiden er inne for bot og bedring. Men seriøst, det er ikke nødvendig å klikke toltalt for en liten ting. Noen her trenger å passe blodtrykket sitt litt (og da mener jeg deg, Jonsi). Det skal være sagt at det faktisk ikke er min feil, men teknikerne som jobber fulltid med fokus på troppen som skal til Afghanistan til jula (og når jeg tenker meg om er det jo regjeringen som har beordret de ut der, og tenker jeg enda nøyere etter tror jeg Bondevik leder den regjeringen, så takk skal du ha for at jeg ikke får internett i leiren min, Kjell Magne!). Nedetiden på nettet er sikkert 95%. Det er ikke lovet bedre tider før over jul.

Siden sist har det skjedd altfor mye til at jeg gidder å fortelle om det. Kanskje jeg for en gangs skyld heller skal ta det muntlig når jeg kommer hjem? Den som lever får se.

Vi kan ta hovedsakene.

Ja, sånn er det, dere. Tollaksen slutt.

Dette innlegget ble postet 12. desember 2004 kl. 19:50 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

8 KOMMENTARER

 1. eirikb sier:

  så flinke du he våre så he blitt korporal Tollaksen!
  Gratulerar, helsing eirik

 2. SiljeFrø sier:

  man! Min fysste kommentar te du, Bjørnar, å den lyde:
  Gratulera som Korporal Tollaksen..

  Ja, å ikkje je deg før Kjelli jære noge mæ sagen.. stå på!

 3. Cathrine sier:

  Lide gudd Bjørnar! Fatte ikje heilt ka korporal e men d e visst bra siden folk gratulere deg:) Så gratulerer!
  Glede meg t du komme hjem:)

 4. Gunnar sier:

  En rang verdig din person! Til lykke som korporal!

 5. Jon Arne sier:

  Bare så du vett det så var det rett før du ble fjernet fra We happy few lista mi siden du aldri blogga!

  Men men… Din lovnad om bot og bedring er godtatt!

 6. Ole Martin Kro sier:

  Hei, dette er et spørsmål!

  Eg lurte på om du kunne gi en kort forklaring på kor «godt» det er å bli korporal? Ikkje sånn følelsesmessig, men sånn statusmessig. Du vett jo at eg tok tjenestetida mi på Saron, i såkalla siviltjenste. Der har vi følgende rang:

  1. Oppvask/innkjøp/rydde-ansvarlig
  2. Vanlige sivilarbeidere (siden de koster mer enn VOKT)
  3. VOKT-arbeidere (siden de er billige, i drift.. )
  4. Skolebesøksarbeidere
  5. Medarbeidere og gruppeledere i Huskjerke
  6. Huskjerke pastor
  7. Ungdomspastor/ungdomsleder

  Litt av det som skiller de forskjellige rang`ene er hvor lett en slipper til i kristne aviser o.l. Og hvor ofte man blir invitert med på «viktige» frokoster når det er «viktige» talere på besøk.

  Regner vel med at det er et tilsvarende system i forsvaret, på hvor langt man stiller frem/bak i køen når det er «viktige» folk på besøk?

  -hilsen en som lurer….

 7. Bjørnar sier:

  Takk skal dere ha. :)

  Ole: Jeg er litt usikker på hvor en skal plassere korporal på rangstigen din (det er forresten en frikete rangstige), men vi er iallefall skikkelig langt bak i køen når det kommer Store Sjefer på besøk. I går stengte de messa slik at vi ikke fikk lunsj når forsvarssjefen kom. Det blir lite med å slippe til i kristne aviser også…

 8. Asbjørn sier:

  Å Bøsse, så du óg er altså sånnen seriøse militær nørd som gjer 100% og smiske villt og har overdreven respekt for befalet? =)

  Gratulerer med forfremmelsen! Få gang på sersjant! =)

  Når det gjelder lista di Ole, så syns eg Ungdomspastor burde være øverst og ikkje nederst. Men når du først har snudd det heile på hodet, koffor er de billige VOKT arbeiderne høgare rangert enn de dyre sivilarbeiderene? Og medarbeidere 3. «øverst»? Alle på Saron er jo medarbeidere! :0

Legg til en kommentar