Bønnekamp

Vi har en bønnekamp gående her oppe i det iskalde nord (det er dette som er det iskalde nord, ikke Norge generelt) med fokus på militærleirene i Indre Troms, og bønnehjelp er hjertelig velkommen. Vi har faste bønnesamlinger på kapellet hver dag nå denne uka, og har to hovedemner som står i fokus:

Vær med og be for miliærleirene her oppe. Det er en av de største misjonsmarkene i Norge, og vi er helt avhengige av at Gud gjør høsten klar (så skal vi prøve å ta oss av innhøstingen).

Dette innlegget ble postet 24. januar 2005 kl. 22:09 og er kategorisert under Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar