Det var en gang 2004

Nyttår er visst tiden for å oppsummere året som har gått. Jeg vet ikke om jeg så interessert i det. Av natur liker jeg best å se fremover, se muligheter og potensiale for ting som kan bli. Fortid er fortid, og ferdig med det. Fremtiden er det lovede land.

Jeg ser meg likevel nødt til, mer av pliktfølelse enn entusiasme, trekke frem noen få ting (og jeg låner Ragnhild sin modell for fremstilling av året):

Det var fjoråret i skikkelig korte trekk.

Neste år?

Jeg foretrekker inntil videre litt hemmelighetskremmeri. Det blir førstegangstjeneste frem til juni en gang. Etter det er det noe på gang, men jeg kan ikke si så mye om det her, og det er av sikkerhetsmessige årsaker. Så da har dere vel litt å spekulere i.

En ting er sikkert foran 2005, og det er stort sett det eneste sikre jeg kan si: ALT KAN SKJE.

(Er det ikke herlig, vel? :D)

Godt nyttår!

Dette innlegget ble postet 2. januar 2005 kl. 5:20 og er kategorisert under Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Hanneh sier:

    Liiiide nysgjerrige når du skrive sånn… hehe..
    Sko bare sei at rakettbilde va VILT fint! hehe..

Legg til en kommentar